شنبه ٢٥ آذر ١٣٩٦
voting
  • بازديد كنندگان آن لاين : 4
  • بازديد كنندگان اين صفحه : 329532
  • بازديدكنندگان امروز : 222
  • كل بازديدكنندگان : 4070163
voting
weather.ir is down


  چاپ        ارسال به دوست

طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی مواد خام دامی در ماه مبارک رمضان

مدیر کل دامپزشکی استان از تشکیل و تجهیز 24 اکیپ ثابت و سیار در جهت کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی ایلام، دکتر وهاب پیرانی مدیرکل دامپزشکی استان ایلام با اعلام این خبر گفت: با توجه به افزایش مصرف فرآورده های دامی و به منظور تامین بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان، طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در قالب 24 اکیپ ثابت و سیار متشکل از کارشناسان اداره کل دامپزشکی در سطح استان از تاریخ 16/03/95 الی 19/04/95 اجرا می شود.
دکتر پیرانی به وظیفه اداره کل دامپزشکی در تامین امنیت غذایی از تولید تا مصرف اشاره و تاکید کرد: در ماه مبارک رمضان امسال نیز همانند سال گذشته همکاران ما، کلیه مراکز عرضه فرآورده های خام دامی از قبیل قصابی ها، مرغ فروشی ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه ها، کارگاه های فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی هتل ها و رستورانها را در تمام نقاط سطح استان تحت کنترل و نظارت ویژه قرار داده و به طور مداوم بازرسی خواهند کرد و با اجرای این طرح جلوی هرگونه تخلف بهداشتی را خواهند گرفت.
وی افزود: هم استانی های ما مطمئن باشند که هیچ گونه تخلف بهداشتی از چشمان تیز بین خدمت گذارانشان در اداره کل دامپزشکی استان پنهان نخواهد ماند.
دکتر پیرانی در پایان از مردم خواست تا فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظر دامپزشکی تهیه و هنگام خرید فرآورده های خام دامی تازه و منجمد دقت لازم را داشته باشند و حتما به تاریخ تولید و بسته بندی آنها توجه نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق تلفن های 1512 و 33335150 و 33337599 به اداره کل دامپزشکی استان اطلاع دهند تا برخورد قانونی و لازم با متخلفین صورت پذیرد.


١٠:٣٦ - 1395/03/24    /    شماره : ٢١٨٩٤    /    تعداد نمایش : ٣٠٥


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج